Over ons

Over ons – Polish Supermarket Oss!

De supermarkt met de grootste assortiment van Poolse levensmiddelen en verse producten  van de beste leveranciers die garant staan voor kwaliteit en waarborg. Daar mogen wij trots op zijn.

Onze formule

Gewoon de lekkerste supermarkt!

In onze winkels staan heerlijke Poolse versproducten, vakmanschap en persoonlijke service centraal.

Polish Supermarket Oss kan zich, met de grootste assortiment van Poolse levensmiddelen en verse producten van de beste leveranciers, onderscheiden door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten. Hierbij staan onze medewerkers iedere dag met veel plezier voor onze klanten klaar. En deze kwaliteit wordt ook nog eens geboden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste andere supermarkten.

 

Ambachtelijk vers

Vers staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bereiden onze vakmensen veel zelf op de winkelvloer. Zo maken onze slagers iedere dag de lekkerste worst, gehakt en kip vers in de winkel voor u klaar. En op onze broodafdeling komt het lekkerste brood en zoetwaren iedere dag vers uit onze ovens. En dat proeft u! Wij zijn er trots op dat die toewijding en vakkennis van onze vers-specialisten ook wordt erkend door onze klanten,

Voordelig

Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatieve producten en lekker eten niet duur hoeft te zijn, daarom kiest u bij ons zelf hoeveel u kwijt bent voor uw boodschappen. Zo kunt u kiezen voor een ruim assortiment A-merkartikelen, met prijzen die lager zijn dan bij de meeste supermarkten. Daarnaast kunt u iedere week profiteren van onze scherp geprijsde aanbiedingen, die met zorg voor u zijn samengesteld.

Vriendelijk

Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord, dat is voor ons erg belangrijk. Wij zien graag dat u het 100% naar uw zin heeft in onze winkels. Onze medewerkers beantwoorden dan ook graag uw vragen, wijzen u de weg of helpen u met het inpakken van uw boodschappen. Een plakje worst voor de kinderen of een stukje kaas proeven of liever een halve bloemkool dan een hele? Geen probleem. Niet voor niets zijn door onze klanten aangewezen als de leukste supermarkt.

Professionele supermarktorganisatie

Polish Supermarket Oss groeit inmiddels uit tot een professionele supermarktorganisatie met honderden medewerkers. Zo openen we in heel Nederland diverse supermarkten en proberen zo een optimaal antwoord te geven op de vragen van de consumentenmarkt.

Klantenservice

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom geven onze servicemedewerkers u graag antwoord op al uw vragen. En bent u onverhoopt toch niet tevreden over een product of dienst, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Heeft u een andere vraag, voldoet iets niet aan uw verwachtingen of heeft u andere suggesties en tips? Bij de klantenservice staan deskundige medewerkers tussen 09:00 en 21:00 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Gebruik het contactformulier of stel uw vraag via Facebook.