Poolse levensmiddelen

Goed bereikbaar
Verse producten
Glas voor de koeling

Verse Poolse levensmiddelen verkrijgbaar in Oss

In onze supermarkt bieden wij Poolse levensmiddelen aan van topkwaliteit voor een lage prijs. Wij vinden een fijne winkelervaring belangrijk, dus besteden we extra aandacht aan klantvriendelijkheid en persoonlijke service. Bovendien staat onze supermarkt midden in Oss, waardoor u ons, indien u dichtbij woont, zowel te voet als met de auto kunt bereiken.

Heeft u vragen? Kom langs in onze winkel!

Poolse levensmiddelen

Eersteklas Poolse etenswaren en andere levensmiddelen

Maak kennis met de lekkerste Poolse producten bij Polish Supermarket. Onze Poolse supermarkt of “Polski sklep” in Oss heeft een uitgebreid assortiment levensmiddelen voor beginnende of ervaren liefhebbers van de Poolse keuken. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse soorten vleeswaren, van sappig buikspek tot droge worsten. Alle vleeswaren worden door onze werknemers speciaal voor u gesneden. Daarnaast bieden we allerlei typisch Poolse soepen en snacks voor een snelle, kleine maaltijd. Proef eens iets nieuws en kom de Poolse keuken ontdekken tussen onze schappen met levensmiddelen. Begin meteen door onze website te bekijken.

Poolse supermarrkt

Kom langs en ontdek uw nieuwe favoriet dankzij ons uitgebreid assortiment

Kom de kwaliteit van Pools eten zelf ervaren in onze supermarkt in het centrum van Oss. Onze Poolse winkel nabij Uden is de beste keuze voor het aanschaffen van uw levensmiddelen. Voor vragen neemt u contact met ons op of brengt u een bezoek aan onze winkel. Wij staan voor u klaar! Bel naar +31 412 48 07 24 of stuur een e-mail polishsupermarket-oss@hotmail.com.