Supermarkt Oss centrum

Goed bereikbaar
Verse producten
Glas voor de koeling

Poolse supermarkt in Oss midden in het centrum

Onze Poolse supermarkt is gevestigd in Oss, in de kern van centrum. Dit betekent dat onze vestiging uitstekend bereikbaar is als u in Oss woont, zowel te voet als met de fiets of auto. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan levensmiddelen en verse producten uit Polen. Hiernaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke, klantvriendelijke service om voor u de beste winkelervaring te verzorgen. Bovendien beschikken wij over een speelhoek voor kinderen zodat u in alle rust boodschappen kunt doen.

Heeft u vragen? Kom langs in onze winkel!

Poolse levensmiddelen

Authentieke Poolse producten uit onze supermarkt in Oss, in het centrum

In onze supermarkt in het centrum van Oss bieden wij een groot aantal typisch Poolse producten aan. Hierdoor kunt u authentiek Pools eten in Oss zonder hiervoor op reis te gaan. Probeer bijvoorbeeld heerlijke Poolse soepen, onze bijzondere augurken of smakelijke Poolse baksels die vers uit onze oven komen. Ons vlees is ook zeker het proberen waard. Pools vlees is van hoge kwaliteit en ons assortiment is zeer gevarieerd. Ontdek de Poolse keuken bij Polish Supermarket, onze Poolse supermarkt nabij Uden, in het centrum van Oss.

Poolse supermarrkt

Kom naar onze supermarkt voor verse Poolse producten

Geniet van Poolse producten in Nederland, op steenworpafstand van uw huis. Kom naar onze supermarkt in het centrum van Oss en proef zelf de kwaliteit van de Poolse keuken. Ervaar de unieke voorzieningen zoals een speelhoek voor kinderen en vers gesneden vlees. Begin meteen met het ontdekken van Poolse producten op onze website. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar polishsupermarket-oss@hotmail.com of bel naar +31 412 48 07 24. Wij helpen u graag!